renovering-nyköping-kök-modernt-ljust-köksö

Renovering

Förr eller senare kommer man till punkten när det är dags för en mer eller mindre omfattande renovering av bostaden. Vi snickare som arbetar på Renovera AB i Nyköping åtar oss renoveringsuppdrag av alla slag och genomför dem i enlighet med gällande rekommendationer och lagstiftning.

Vi är även måna om att påverka och lämna ett så litet avtryck som möjligt i miljön varför vi i mesta möjliga mån arbetar med material och produkter som är hållbara och miljöcertifierade.

En badrumsrenovering med ett brett produktutbud

Badrummet får en allt mer central plats och det finns mängder av nya och intressanta material att använda sig av. När vi gör en badrumsrenovering i Nyköping kan vi till exempel lägga in ett bambugolv. Bambu drar inte till sig fukt och väta vilket gör att det fungerar utmärkt att använda som ett trägolv i våtutrymmen, och det är dessutom ett slitstarkt och hållbart producerat material.

Självklart erbjuder vi även köksrenovering i Nyköping och vi kan utföra en sådan på del- eller totalentreprenad beroende på vad du önskar.

Högkvalitativ renovering i Nyköping med miljöfokus

Det finns många fördelar med att låta oss genomföra er badrumsrenovering i Nyköping med omnejd.

  • Vi kan agera totalentreprenör och koordinera hela projektet
  • Med en totalentreprenör behöver du bara ha kontakt med ett företag
  • Samtliga av våra hantverkare är utbildade och certifierade för arbetet
  • Arbetet utförs i enlighet med gällande regler vilket säkerställer att du undviker kostsamma fuktskador

Vi är en byggfirma med ett prisvärda snickeritjänster

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss och berätta om den renovering i Nyköping som du planerar. Genom att ge oss en så detaljerad projektbeskrivning som möjligt ger du oss optimala förutsättningar att kunna beräkna en rättvisande offert. Det kostar inte något att ta emot ett kostnadsförslag för byggnation eller renoveringsarbete och du förbinder dig heller inte till något genom att göra det.

Vi ser fram emot att höra av dig och få hjälpa dig att förverkliga dina visioner!